eTAKARÍTÁS - előnyök

A kölcsönös bizalom kulcsa

Az őszinteség a bizalom, a kölcsönösség pedig a tisztelet alapja. Különösen fontos értékek ezek akkor, ha a vagyonunkról, a környezetünkről, vagy a tisztaságunkról esik szó.

 • Amennyiben Ön megrendelő…

…úgy természetes igénye, hogy minőségi takarítást, tisztaságot és egészséges környezetet kapjon a pénzéért. Az eTakarítás lehetőséget biztosít Önnek, hogy a készre jelentett munkát azonnal értékelhesse, egyszerű és átlátható módon, közvetlenül a munkát elvégző takarítócég felé. Velünk az első pillanattól tisztán láthat!

 • Amennyiben Ön takarító…

…úgy természetes igénye, hogy jó hírnévnek, megbecsültségnek örvendjen és igazságosan ítéljék meg Önt. Rendszerünk segítségével értékelheti a munkavállalói által elvégzett takarítást, majd azonnal megkapja megrendelője visszajelzéseit is. A jogos észrevételekre így ugyanúgy azonnal és hatékonyan reagálhat, mint a rosszindulatú vádaskodásokra. Hírnevét egyik esetben sem hagyjuk besározni!

Egyszerű és hatékony adminisztráció

Azonnali visszajelzés és kölcsönös bizalom

eTakarítás

Miért az eTakarítás?

 • 1.

  Mert fontos az Ön ideje és pénze

  Az időrabló papírmunka egy-két kattintássá zsugorodik össze, amelyet intézhet bárhonnan a világon, mindössze egy telefon szükséges hozzá!

 • 2.

  Mert elébe megyünk a bosszúságoknak

  Ugye Ön sem szereti, ha apró adminisztrációs hiba dönti romba kemény munkáját? Mi sem. Pontosan ezért nem engedi rendszerünk hibásan kitöltött takarítási naplók leadását.

 • 3.

  Mert nem baj, ha csak a szemének hisz

  Hiszi, ha látja? Teljesen igaza van! Rendszerünkön keresztül fényképes visszajelzés is küldhető az elvégzett takarítás állapotáról és minőségéről.

 • 4.

  Mert hiszünk a nyitottság erejében

  Kutatások szerint a konfliktusok legalább 80%-a elkerülhető megfelelő időben történő kommunikációval. Tartozzon a 80%-hoz Ön is!

 • 5.

  Mert a kölcsönösség érték

  Egyedülálló módon nálunk lehetőség van a megrendelő és a takarítást elvégző fél közti kölcsönös értékelésre, visszajelzésre.

 • 6.

  Rugalmasan, bárhonnan, egyetlen okostelefon segítségével intézheti az adminisztrációt és az értékelést, maximálisan igazodva így az Ön időbeosztásához és magánéletéhez!

  Rugalmasan, bárhonnan, egyetlen okostelefon segítségével intézheti az adminisztrációt és az értékelést, maximálisan igazodva így az Ön időbeosztásához és magánéletéhez!