eTAKARÍTÁS - előnyök

A kölcsönös bizalom kulcsa

Az őszinteség a bizalom, a kölcsönösség pedig a tisztelet alapja. Különösen fontos értékek ezek akkor, ha a vagyonunkról, a környezetünkről, vagy a tisztaságunkról esik szó.

 • Amennyiben Ön megrendelő…

…úgy természetes igénye, hogy minőségi takarítást, tisztaságot és egészséges környezetet kapjon a pénzéért. Az eTakarítás lehetőséget biztosít Önnek, hogy a készre jelentett munkát azonnal értékelhesse, egyszerű és átlátható módon, közvetlenül a munkát elvégző takarítócég felé. Velünk az első pillanattól tisztán láthat!

 • Amennyiben Ön takarító…

…úgy természetes igénye, hogy jó hírnévnek, megbecsültségnek örvendjen és igazságosan ítéljék meg Önt. Rendszerünk segítségével értékelheti a munkavállalói által elvégzett takarítást, majd azonnal megkapja megrendelője visszajelzéseit is. A jogos észrevételekre így ugyanúgy azonnal és hatékonyan reagálhat, mint a rosszindulatú vádaskodásokra. Hírnevét egyik esetben sem hagyjuk besározni!

Egyszerű és hatékony adminisztráció

Azonnali visszajelzés és kölcsönös bizalom

eTakarítás

Miért az eTakarítás?

 • 1.

  Mert fontos az Ön ideje és pénze

  Az időrabló papírmunka egy-két kattintássá zsugorodik össze, amelyet intézhet bárhonnan a világon, mindössze egy telefon szükséges hozzá!

 • 2.

  Mert elébe megyünk a bosszúságoknak

  Ugye Ön sem szereti, ha apró adminisztrációs hiba dönti romba kemény munkáját? Mi sem. Pontosan ezért nem engedi rendszerünk hibásan kitöltött takarítási naplók leadását.

 • 3.

  Mert nem baj, ha csak a szemének hisz

  Hiszi, ha látja? Teljesen igaza van! Rendszerünkön keresztül fényképes visszajelzés is küldhető az elvégzett takarítás állapotáról és minőségéről.

 • 4.

  Mert hiszünk a nyitottság erejében

  Kutatások szerint a konfliktusok legalább 80%-a elkerülhető megfelelő időben történő kommunikációval. Tartozzon a 80%-hoz Ön is!

 • 5.

  Mert a kölcsönösség érték

  Egyedülálló módon nálunk lehetőség van a megrendelő és a takarítást elvégző fél közti kölcsönös értékelésre, visszajelzésre.

 • 6.

  Mert fontos az Ön kényelme

  Rugalmasan, bárhonnan, egyetlen okostelefon segítségével intézheti az adminisztrációt és az értékelést, maximálisan igazodva így az Ön időbeosztásához és magánéletéhez!